Aplicaţie online pentru identificarea clasei de bonus-malus privind asigurarea auto

Polițele RCA se scumpesc accelerat. La unele companii, prețurile aproape s-au triplat

Începând de astăzi, Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) pune la dispoziţia asiguraţilor un instrument online prin care se pot obţine informaţii despre încadrarea în clasa bonus-malus (B/M) a autovehiculului asigurat prin RCA. Instrumentul poate fi utilizat accesând pagina de internet a Autorităţii, www.asfromania.ro.

Căutarea se poate face simultan pentru maximum cinci vehicule, iar criteriile de căutare sunt numărul de înmatriculare sau numărul de identificare a autovehiculului (seria de şasiu). Rezultatele furnizate reprezintă încadrarea în clasa B/M pentru fiecare autoturism în parte, pentru data de referinţă aleasă, precum şi alte detalii privind poliţa RCA (compania de asigurare, durata contractului).

Prin interogări succesive – pentru date de referinţă diferite – acest instrument online permite utilizatorilor să genereze şi un istoric al încadrării în clasele de B/M ale autovehiculelor deţinute, potrivit stiripesurse.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Aplicaţie online pentru identificarea clasei de bonus-malus privind asigurarea auto

  1. Nu mașină trebuie asigurată , ci șoferul , este inca o metoda de a lua bani de la cetățeni , de cite ori asiguri o mașină prima oara , pleci de la zero , nu mai suntem înainte de 1990 , cînd romanul ținea Dacia 1300 douăzeci de ani , schimba și caroseria , și cadrul din fata , o antifona de ,, n ,, ori , acum Intr un an poți să îți cumperi ,,n ,, mașini , și apropo , la comuniști , care erau rai , RCA îl era în jur de 90 de lei , la salariul de cel puțin 2500 de lei , da , dar atunci era rău , acest RCA nu este decit un ,, bir ,, ptr populație , foarte scump , și nu face decit să îmbogățească entități străine , ar trebui încheiat numai de o companie a statului român .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *