Parcare deosebită: cum poți să încalci mai multe reguli dintr-o singură mișcare

Amenzi usturătoare pentru şoferii care parchează pe trotuar - propunere legislativă

Un șofer care și-a parcat mașina lângă Poșta Mare din Timișoara a reușit să încalce mai multe reguli dintr-o singură mișcare: autoturismul stă pe trecerea de pietoni, este urcat parțial pe trotuar și se află în intersecție. Iar scuza că doar așa ar fi reușit să-și parcheze mașina, pentru că nu sunt locuri în care să o lași în mod civilizat, nu ține.

CITEȘTE ȘI: Reacția președintelui Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, în cazul crimei de la Gara de Nord: „Nu ne putem preface că acești oameni nu există”

Se vede clar că pe strada respectivă ar mai fi fost spații unde putea parca regulamentar. Iar dacă nu acolo, pe străile din apropiere. Dar se pare că este mai simplu să nu gândești prea mult și să faci cum te taie capul, fără să-ți pese de faptul că pietonii trebuie să te ocolească sau că alți șoferi sunt incomodați de mașina ta. În zonă a apărut și poliția locală, așa că, după toate probabilitățile, șoferul fără chef de a căuta un loc potrivit de parcare va plăti o amendă pentru modul în care și-a lăsat mașina.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Parcare deosebită: cum poți să încalci mai multe reguli dintr-o singură mișcare

  1. cata rautate.. Pai daca nu a putut parca inauntrul institutiei unde avea nevoie!.. auzi tu domnule!.. sa faca mai mult de 50 de pasi?!..cum?
    Persoanele care au masina..de regula.. De regula.. ies din casa..maxim 50 de pasi urca in masina.. Vrum vrum..la magazin..Maxim 50 de pasi pana la magazin..si tot asa unde au nevoie..
    Maxim 50 de pasi..
    ar trebui o carte..:))

Lasă un răspuns