Parc de aventură în Timiş, programat spre deschidere la sfârşitul acestui an

parc aventura

Reprezentanţii administraţiei unei comune din Timiş vor să dezvolte imensul potenţial turistic al zonei, chiar până la sfârşitul a­ces­tui an, printr-un parc de a­ven­tură. Investiţia se va rea­liza pe o suprafaţă de 15.000 de metri pătraţi.

Edilii locali din Nădrag sunt hotărâţi să dea drumul lu­crărilor de construcţie a par­cului de aventură din Nă­drag de luna viitoare. Acesta va fi realizat pe o suprafaţă de 1,5 hectare, Poiana Negri, aflată pe o culme la ie­şirea din localitate, înspre fosta cabană Căpriorul.

“Proiectul este realizat şi în luna noiembrie ne vom a­pu­ca de lucru. Din discuţiile avute cu constructorul, dacă vre­mea ne va permite, par­cul de aventură va fi ter­mi­nat în acest an”, ne-a de­cla­rat Liviu Muntean, primarul comunei Nădrag, scrie redesteptarea.ro.

În perimetrul parcului vor fi amenajate şase trasee, cu 64 de elemente sus­pen­date – căţărători, traversări, plat­forme sau săritoare, iar fiecare dintre rute va avea câte o tiroliană. Pentru înce­put se vor achiziţiona 40 de echipamente de au­toa­si­gu­ra­re a celor care se vor a­ven­tura în parc, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii şi multe altele. Investiţia se ridică la valoarea de 250.000 lei, fiind finanţată de la bugetul local al co­mu­nei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns