Parc de aventură în Timiş, programat spre deschidere la sfârşitul acestui an

Reprezentanţii administraţiei unei comune din Timiş vor să dezvolte imensul potenţial turistic al zonei, chiar până la sfârşitul a­ces­tui an, printr-un parc de a­ven­tură. Investiţia se va rea­liza pe o suprafaţă de 15.000 de metri pătraţi.

Edilii locali din Nădrag sunt hotărâţi să dea drumul lu­crărilor de construcţie a par­cului de aventură din Nă­drag de luna viitoare. Acesta va fi realizat pe o suprafaţă de 1,5 hectare, Poiana Negri, aflată pe o culme la ie­şirea din localitate, înspre fosta cabană Căpriorul.

“Proiectul este realizat şi în luna noiembrie ne vom a­pu­ca de lucru. Din discuţiile avute cu constructorul, dacă vre­mea ne va permite, par­cul de aventură va fi ter­mi­nat în acest an”, ne-a de­cla­rat Liviu Muntean, primarul comunei Nădrag, scrie redesteptarea.ro.

În perimetrul parcului vor fi amenajate şase trasee, cu 64 de elemente sus­pen­date – căţărători, traversări, plat­forme sau săritoare, iar fiecare dintre rute va avea câte o tiroliană. Pentru înce­put se vor achiziţiona 40 de echipamente de au­toa­si­gu­ra­re a celor care se vor a­ven­tura în parc, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii şi multe altele. Investiţia se ridică la valoarea de 250.000 lei, fiind finanţată de la bugetul local al co­mu­nei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.