Pantofi sport Nike pentru femei: Cei mai buni trei pantofi de alergare din 2022

Pantofi sport Nike pentru femei: Cei mai buni trei pantofi de alergare din 2022

În acest articol îți vom vorbi despre cei mai buni pantofi sport de alergare pentru femei, concentrându-mă însă pe o marcă în special: Nike.

Fie că abia începi să alergi acum sau ești un alergător experimentat care caută un nou pantof de alergare pentru femei, găsirea unei perechi de pantofi sport de alergare de calitate este primul pas pentru ca antrenamentele tale viitoare să fie mai distractive și mai confortabile.

În trecut, marile mărci făceau pantofi de alergare unisex și pur și simplu schimbau culoarea pentru a-i face potriviți pentru sexul nostru.

Dar vremurile s-au schimbat și, din fericire, în ultimii ani, mărci precum Adidas, Nike, Brooks și așa mai departe s-au îndepărtat de acest standard și au decis să facă pantofi de alergare concepuți special pentru sexul feminin.

Au realizat în sfârșit că fizicul unei femei este diferit de cel al unui bărbat și, în consecință, la fel și greutatea, mărimea și tipul de alergare.

Haideți să aflăm împreună care sunt cei mai buni pantofi sport de alergare Nike pentru femei și fete.

Adidași Nike Air Zoom Pegasus 39

Nike Pegasus este cel mai nou model din linia foarte populară de adidași Nike Pegasus pentru alergare.

Acest pantof pentru femei este destul de ieftin și, în comparație cu versiunea anterioară, are unele îmbunătățiri, păstrând în același timp calitățile care au făcut ca linia Pegasus să fie atât de populară.

Înainte de a crea Pegasus, Nike a chestionat sute de femei cu privire la ceea ce își doreau de la pantofi sport și a constatat că greutatea și amortizarea erau caracteristici extrem de importante.

Acestea fiind spuse, au realizat imediat acest nou model cu o spumă ușor mai moale, ceea ce face ca întregul pantof să fie mai ușor.

Iar țesătura tricotată a părții superioare a pantofilor este realizată dintr-o țesătură specială care face culoarea mai vibrantă.

Cu alte cuvinte, poți purta acești pantofi sport atât atunci când alergi, cât și atunci când ieși în oraș cu prietenii sau familia.

Pegasus este potrivit pentru orice alergător, de la cel începător la cel profesionist. Este foarte versatil – excelent atât pentru antrenamente rapide, pentru alergări cu ritm obișnuit și chiar pentru semi-maratoane.

Adidași Nike Epic Run Flyknit

Încălțămintea concepută special pentru a înlocui precedentul Lunar Epic are o talpă groasă din spumă ușoară, confortabilă și receptivă (o marcă înregistrată de Nike) și o parte superioară simplă din tricot care înfășoară piciorul.

Cu Epic Run Flyknit în picioare, vei avea senzația că alergi cu o pernă de spumă sub picioare, cu mica diferență că, pe lângă faptul că amortizează lovitura piciorului pe asfalt, va oferi și o ușoară împingere în sus.

Dacă ești obișnuită să alergi în oraș, abia vei simți denivelările trotuarelor.

Epic React este într-adevăr un pantof pentru orice alergător, fie că este vorba de un alergător ocazional sau de cel care aspiră la Jocurile Olimpice.

În opinia noastră, este unul dintre cei mai buni pantofi de antrenament.

Partea superioară FlyKnit învelește perfect piciorul, dar este suficient de elastică pentru a fi confortabilă chiar și pentru alergătorii cu picioare mai late.

Adidași Nike Flex RN

Nike Flex RN este un pantof de alergare Nike pentru femei, ideal pentru alergătorii neutri.

Are un design minimalist și curat. Suprapunerile subțiri acoperă partea din față a piciorului și părțile laterale ale pantofului și nu îl fac mai voluminos.

Există spumă în unitatea din mijloc care are două planuri de amortizare, al cărei scop este de a asigura cea mai confortabilă experiență de alergare posibilă.

O talpă profilată adaugă un anumit suport pentru curbele tălpii piciorului, iar designul Auxetic asigură flexibilitatea naturală a piciorului purtătorului.

Sunt perfecte pentru antrenamentele de alergare medii și lungi, dar și pentru antrenamentele la sală sau chiar pentru plimbările de duminică.

Sunt ideali dacă ești în căutarea unui pantof la modă care să îți garanteze confortul, chiar dacă bugetul tău nu este foarte mare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *