Pană uriaşă de curent în Timişoara. La 37 de grade Celsius, oamenii pot arunca hrana din frigidere

frigider

Pare incredibil, dar o parte dintre locuitorii din nordul Timișoarei au rămas fără curent electric, de duminică de la ora 17. Dincolo de faptul că timișorenii nu pot beneficia de instalațiile de climatizare, pentru că afară mercurul termometrului a sărit de 37 de grade Celsius, ei pot să-și ia adio de la hrana din frigider, iar despre alte facilități oferite de energia electrică nici nu poate fi vorba.

Potrivit reprezentanților E-Distribuție Banat, ar fi explodat un cablu de medie tensiune în zonă. Problema a fost remediată duminică seara, însă, între timp, ar fi explodat un alt cablu. În prezent, angajații companiei lucrează pentru a remedia problema.

Conform companiei furnizoare de electricitate, sunt afectate străzile Ion Ionescu de la Brad, Verde, Stuparilor, Sf. Apostoli Petru și Pavel, Pomiculturii, Oravița, Holdelor, precum și toate străzile adiacente:

„Echipele E-Distribuție Banat lucrează pentru restabilirea în cel mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a tuturor clienților afectați de defectele apărute pe o linie subterană de medie tensiune în zona Lipova din municipiul Timișoara. Unul dintre defecte a fost deja remediat, iar pentru cel de-al doilea sunt în curs de desfășurare lucrările de săpături și reparații, pentru a realimenta zona Ion Ionescu de la Brad”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns