Pagina de YouTube a Senatului riscă să fie închisă, din cauza mesajelor Dianei Şoşoacă privind nepurtarea măştii

Diana Șoșoacă: ”Orice bărbat și-ar dori o nevastă ca mine!” Cum a fost cucerită senatoarea de actualul soț

Camera superioară a Parlamentului a fost avertizată de YouTube că pagina instituţiei va fi închisă dacă vor continua mesajele care instigă la nepurtarea măştii de protecţie. Printre primele măsuri a fost inclusă şi ştergerea înregistrărilor video cu declaraţiile de acest tip ale senatoarei Diana Şoşoacă.

Declaraţia a venit din partea preşedintelui Comisiei juridice a Senatului, liberalul Iulia Scântei.

„Pagina YouTube a Senatului a fost închisă pentru anumite înregistrări video cu luări de cuvânt ale Dianei Şoşoacă, pentru că instigă, contrar politicii asumate de canalul respectiv, la nepurtarea măştii. (…) Pentru prima sesizare transmisă Senatului, a celor care gestionează politica YouTube online, s-a acordat un avertisment şi au fost şterse acele înregistrări video care figurau pe pagina YouTube a Senatului. A fost un termen scurt, acordat de ei, cu titlu de preaviz. S-a explicat şi motivul pentru care vor fi şterse şi că repetarea postării pe canalul YouTube a acestor mesaje video, care instigă la nepurtarea măştii, vor fi interzise cu desăvârşire, inclusiv pagina Senatului, dacă nu se va conforma”, a precizat Iulia Scântei, potrivit Agerpres.

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Pagina de YouTube a Senatului riscă să fie închisă, din cauza mesajelor Dianei Şoşoacă privind nepurtarea măştii

Lasă un răspuns