Păcăleală cu șantierele de la podurile peste Bega

pod 1

Cei care s-au luat după conducerea Primăriei Timișoara și s-au pregătit psihic pentru restricții de circulație în zona Iosefin au primit cadou una sau mai multe (nu se știe câte, pentru că Direcția tehnică a municipalității timișorene nu catadicsește să-i informeze pe cetățenii pentru care – chipurile – lucrează) zile de trafic normal.

Șantierele de reabilitare și modernizare a podurilor Dragalina și Eroilor ar fi trebuit să se deschidă ieri, dar acolo nu s-a aflat picior de muncitor. Conform unor date, Podul Eroilor, aflat în imediata apropiere a Pieței Iosefin, ar urma să fie închis total circulației, iar pe Podul Dragalina se va circula pe câte o bandă pe sens. C

ele două poduri au durata de funcționare expirată și necesită urgent reabilitări și verificări, ceea ce se observă și din aspectul lor jalnic, cu balustrade aproape de prăbușire și carosabil plin de cratere, ca să nu mai vorbim despre capacitatea lor de rezistență, asupra căreia trebuie să se pronunțe specialiștii.

Finanțarea pentru punerea la punct a podurilor Dragalina și Eroilor vine prin Programul Național de Dezvoltare Locală, iar lucrările vor costa, în total, zece milioane de lei.

Șantierele care se vor deschide cât de curând vor dura aproximativ un an.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns