Concurs de alergare și ciclism pentru copii, la Timișoara. Participarea este gratuită

Anul acesta, Ziua Copilului vine un pic mai devreme cu un eveniment sportiv unde micii iubitori de mișcare sunt invitați să aleagă una din cele doua probe ale concursului – alergare sau ciclism – sau amândouă, pentru cei mai curajoși.

Duminică 13 mai 2018, de la ora 10, la Muzeul Satului Bănățean, se va da startul celei de-a patra ediții a concursului “ELBROMPLAST–PLASTIVALOIRE Junior Maraton”, eveniment care are drept scop promovarea sportului în rândul copiilor până în 14 ani și petrecerea unei zile de primăvară într-un locație plină de istorie și natură.

Proiectul JUNIOR MARATON TIMIȘOARA este organizat de Clubul Sportiv Tibiscus în parteneriat cu Muzeul Satului Bănățean iar mulțumită sponsorilor evenimentului, participarea copiilor la competiție este gratuită.

Probele de concurs sunt ciclism și alergare, iar traseele se întind exclusiv pe aleile din Muzeul Satului și sunt de lungimi diferite în funcție de categorii și vârstă.

Înscrierile se pot face online, se pot face în sâmbăta dinaintea concursului la Reciproc Cafe pe str. Mărășești sau în ziua concursului între 08.30 – 09.50 iar starturile se vor da începând cu ora 10, separate pe categorii de vârstă.

La finalul competiției vor fi premiați cei mai rapizi dintre concurenți,  clasificați separat pe categorii de vârstă și de sex.

Organizatorii vor pregăti pentru toți copiii care termină cursa câte o medalie, un mic cadou dulce la înscriere și un punct de alimentare și hidratare unde își pot reface puterile după cursă, precum și alte surprize pentru a asigura că micuții  sportivi se vor bucura de o zi specială.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns