Ozzy Osbourne, diagnosticat cu tumoare la coloana vertebrală. „N-o să mă urc pe scenă într-un scaun cu rotile ca să fiu un Ozzy pe jumătate”

Ozzy Osbourne va urca pe scenă pentru a-și lua rămas bun de la fani

Ozzy Osbourne, diagnosticat cu tumoare la coloana vertebrală. „N-o să mă urc pe scenă într-un scaun cu rotile ca să fiu un Ozzy pe jumătate”

Ozzy Osbourne a dezvăluit că cea de-a patra intervenţie chirurgicală suferită la coloana vertebrală l-a „dărâmat”, cu această ocazie medicii descoperindu-i o tumoare care a trebuit îndepărtată, relatează luni contactmusic.com, citat de stiripesurse.ro.

Solistul formaţiei Black Sabbath – care împlineşte 75 de ani luna viitoare – a fost supus la mai multe proceduri medicale de-a lungul ultimilor ani pentru a-i fi tratate problemele de care suferă la spate.

Însă, după cea mai recentă intervenţie chirurgicală, cea de-a patra, care a avut drept scop corectarea problemelor cu care muzicianul a rămas după ce a căzut în casă în 2019 – cădere care a condus la dislocarea unor tije metalice ce i-au fost montate anterior în zona coloanei vertebrale – Ozzy a dezvăluit că medicii i-au găsit o tumoare.

„M-a dărâmat foarte tare. A doua operaţie a mers extrem de prost şi, practic, m-a lăsat infirm. Am crezut că voi fi din nou funcţional după a doua şi a treia, dar la ultima mi-au pus o tijă la coloană. Au găsit o tumoare la una dintre vertebre, aşa că au fost nevoiţi să o scoată. E destul de greu, iar echilibrul meu este (afectat) total”, a declarat el pentru revista Rolling Stone din Marea Britanie.

CITEȘTE ȘI: Mircea Miclea, despre prima lui zi de școală: ”A venit domnul învățător, m-a văzut că eram un pic mai înalt decât ceilalți și m-a mutat în banca măgarilor”

Problemele continue i-au afectat concertele programate, Ozzy fiind nevoit să anuleze un spectacol în timpul unui festival din vară. Acum, el îşi face griji pentru riscul de a nu mai putea pleca niciodată în turnee.

„O iau pas cu pas, iar dacă o să pot cânta din nou, o voi face. Dar e ca şi cum mi-aş lua adio de la cea mai bună relaţie din viaţa mea. La începutul bolii, când nu am mai plecat în turnee, am fost cu adevărat (supărat) pe mine, pe medici şi pe lume. Dar, pe măsură ce timpul a trecut, mi-am spus că, ei bine, poate că ar trebui să accept asta”.

Artistul a declarat că nu ar accepta niciodată să urce pe scenă într-un fotoliu rulant. „N-o să mă duc acolo sus ca să fiu un Ozzy pe jumătate, în căutare de compătimire. Ce rost are? N-o să mă urc acolo într-un… scaun cu rotile.

L-am văzut pe Phil Collins concertând recent, iar el are, practic, aceleaşi problemă ca a mea. El se duce acolo sus în scaun cu rotile! Dar eu n-aş putea face asta”, a spus artistul.

Sursa foto: Facebook/Ozzy Osbourne


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *