Ovidiu Popescu, acontat de Steaua

Ovidiu Popescu ACS Poli

Gigi Becali a anunţat transferul polistului Ovidiu Popescu la vicecampioana României.

Părţile s-au înţeles asupra sumei de 200.000 de euro, iar mijlocaşul în vârstă de 22 de ani mai are de trecut doar vizita medicală.

Înainte de realizarea acestei mutări, Becali s-a sfătuit cu mai mulţi oameni de fotbal, printre care şi cu Gheorghe Hagi.

„Ovidiu Popescu mai trebuie să facă viziza medicală şi gata! Îl luăm cu 200.000 (n.r. – de euro). L-am văzut în urmă cu câteva luni şi mi-a plăcut mult de el şi i-am zis lui Mihai (n.r. – Mihai Stoica) de el, care a vorbit cu Timofte. Gică mi-a zis ieri, am vorbit cu el la Palat, să-l luăm pe Popescu, că este un jucător bun. Dacă toţi mi-au zis că este bun şi eu l-am văzut doar într-un sfert de oră, am zis să îl iau. Ei mi-au cerut 400.000 de euro, dar le-am zis că nu dau mai mult de 200.000 de euro. M-am înţeles imediat cu jucătorul şi am făcut actele. Mai este unul, Bărbuţ, dar nu mă interesează”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport, notează Mediafax.

Ovidiu Popescu evoluează la ACS Poli Timişoara din 2014, iar în acest sezon a strâns 22 de meciuri, marcând trei goluri.

Internaţional sub 21 de ani, el este la bază mijlocaş central, însă poate fi utilizat pe aproape orice post în linia mediană.

Popescu, deţinut în coproprietate cu FC „Marcel Băban” Jimbolia, care va încasa o parte din suma primită de la Steaua Bucureşti, a fost dorit şi de Dinamo, el refuzând propunerea echipei din Ştefan cel Mare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *