Organe pentru transplant, transportate de la Timişoara la Bucureşti cu un elicopter Black Hawk

Organe pentru transplant, transportate de la Timişoara la Bucureşti cu un elicopter Black Hawk

Organe pentru transplant, transportate de la Timişoara la Bucureşti cu un elicopter Black Hawk.

Inspectoratul General de Aviatie al MAI anunță că mai multe organe prelevate pentru transplant, au fost transportate de la Timişoara la Bucureşti cu un elicopter Black Hawk.

Transportul a avut loc duminică. O echipă medicală din Bucureşti a fost transportată la Timişoara, cu ajutorul unui elicopter Black Hawk, pentru a preleva organe necesare pentru salvarea a trei pacienţi din Bucureşti şi Cluj-Napoca.

Organele au ajuns în timp util la Bucureşti, ajutând la salvarea şi creşterea calităţii vieţii a doi pacienţi internaţi la Institutul Clinic Fundeni şi la Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice.

Un alt organ prelevat a ajuns la Cluj-Napoca cu o ambulanţă, pentru a fi transplantat la un pacient cu afecţiuni renale.

„Împreună, toți cei implicați în executarea acestei misiuni, au format o echipă care a făcut ca drumul de la donator la primitori să fie parcurs fără probleme și în timp util.

Oamenii care primesc o nouă șansă la viață prin transplant sunt dovada importanței acestor misiuni rapide și eficiente, efectuate cu aeronavele Inspectoratului General de Aviaţie al M.A.I.

Felicitări specialiştilor din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Transplant, echipelor medicale din spitale şi echipajului elicopterului Black Hawk”, au transmis reprezentanții Inspectoratului General de Aviație.

(sursa: Mediafax)

CITEȘTE ȘI: Efectele încălzirii globale: Jocurile Olimpice nu vor mai putea fi organizate vara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *