Orban: Propunerea PNL pentru funcția de prim-ministru este Florin Cîțu / A fost ideea președintelui ca fiecare să scrie propunerea de premier și amândoi am scris același lucru

Orban: Propunerea PNL pentru funcția de prim-ministru este Florin Cîțu

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anunţat oficial miercuri seară că ministrul Finanțelor, Florin Cîţu, este propunerea PNL pentru postul de premier, decizia fiind luată în Biroul Politic Naţional al PNL, cu o singură abţinere. Orban a făcut anunțul la finalul ședinței PNL, el venind însoțit de Florin Cîțu.

Întrebat dacă președintele Klaus Iohannis a acceptat această propunere, Orban a susținut că, la ideea lui Iohannis, și el, și șeful statului au scris separat, fără să vadă, propunerea de premier şi au scris acelaşi nume.

CITEȘTE ȘI: CCR a dat verdictul: Legea prin care profesorii primesc spor de COVID-19 încalcă Constituția

Orban a mai spus că liberalii vor negocia cu USR-PLUS, UDMR şi cu minorităţile naţionale pentru formarea unei majorităţi parlamentare, iar negocierile vor începe de joi. El a precizat că BPN al PNL a decis formarea unei echipe de negociere care va fi condusă de el şi de premierul propus, conform hotnews.ro.

CITEȘTE ȘI: Telekom România susţine antreprenorii români prin Garanția de 10 pentru business

 

Foto: Aleph News

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

2 Comments
anonim 12 decembrie 2020
Care mai de care vin cu idei , idei putine dar proaste.
Anonim 9 decembrie 2020
Pai gigel asta a mai fost nominalizat o data si a fugit cu 10 minute inainte . Vai de capul lor cu partidul lui de 2 bani