Orban, după discursul lui Zelenski: Submediocrii aflați din greșeală la putere ne-au făcut de băcănie

discursul

Preşedintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a criticat modul în care a fost tradus discursul liderului ucrainean Volodimir Zelenski şi condiţiile tehnice în care s-a desfăşurat videoconferinţa, afirmând că „submediocrii aflaţi din greşeală la putere” au făcut România „de băcănie” într-un moment în care atenţia opiniei publice internaţionale era îndreptată spre ţara noastră.

„Am aşteptat cu emoţie acest moment de referinţă în viaţa noastră politică şi parlamentară, discursul în faţa Parlamentului Românei al preşedintelui Ucrainei eroice, aflate într-o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru supravieţuire în faţa unui agresor care nu se dă în lături de la nicio ticăloşie pentru a-şi atinge ambiţiile. În prima parte a discursului lui Zelenski nu am auzit nimic.

CITEȘTE ȘI: Valoarea tichetelor de masă a crescut cu 8 bani. Ordinul, în Monitorul Oficial

Apoi l-am auzit doar pe preşedintele Ucrainei, fără traducere. Când a început să vorbească traducătorul, mi-a părut rău că a început să traducă. A arătat că ori nu ştie limba ucraineană, ori nu ştie limba română”, a scris Orban, pe Facebook.

El a susţinut că traducătorul „a distrus complet orice emoţie, orice fir epic, orice logică”.

„La un moment dat am rămas şi fără imagine. Şi a trebuit să mai suportăm şi calvarul de a asculta silabisirile pline de poticneli ale lui Cîţu, Ciolacu şi Ciucă.

Într-un moment în care atenţia opiniei publice internaţionale era îndreptată spre România, submediocrii aflaţi din greşeală la putere ne-au făcut de băcănie”, a adăugat Ludovic Orban.

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a susţinut, luni seară, un discurs prin videoconferinţă în Parlamentul României. Acesta s-a declarat convins că România va participa la refacerea ţării sale după război şi a menţionat că doreşte un dialog pentru susţinerea comunităţilor româneşti, respectiv, ucrainene din cele două ţări, conform agerpres.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Orban, după discursul lui Zelenski: Submediocrii aflați din greșeală la putere ne-au făcut de băcănie

  1. Dom’le care „Ucraina eroica”? Ucraina este VICTIMA prostiei lui Zelenski. Ce fel de prese3dinte este acela care-si duce tara in razboi? Indiferent de motive? Pentru clarificare: Zelenski este papagaul SUA, este aservit intereselor obscure ale SUA. Atat. Isis sacrifica propriul popor intereselor SUA. Prin urmare VAX.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *