Orban: Dacă un profesor face doar șase ore online din zece, pentru patru nu trebuie plătit. Dacă refuză, nu are ce căuta în sistem

Carantina de noapte se va aplica în toată țara: deplasările limitate drastic și doar cu declarație pe proprie răspundere / Noile restricții, pentru 30 de zile

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri că profesorii nu trebuie plătiți pentru orele pe care nu le susțin online, acolo unde acest scenariu se aplică. El a adăugat că profesorii care refuză să predea în acest sistem nu au ce căuta în sistem.

Ludovic Orban a reluat ideea că nu poate accepta că sunt cadre didactice care refuză să predea online acolo unde scenariul impune această modalitate și că acest refuz este echivalent cu refuzul de a-și exercita profesia.

CITEŞTE ŞI: Lecția de mafiot adevărat a unui mare șef din Timișoara

„Nu pot accepta ideea că sunt cadre didactice care refuză să își exercite profesia, chiar misiunea, un profesor care nu face lecții online, acolo unde e necesar asta, dacă din zece ore face doar șase, pentru patru nu trebuie plătit.

Dacă refuză să predea online, nu mai are ce căuta în sistemul de educație.

Un profesor trebuie să se adapteze, jobul lui e să transmită informații, trebuie să fie un model, dar are obligația să se adapteze la modalitatea de transmitere a acestor cunoștințe.”, a spus premierul.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Orban: Dacă un profesor face doar șase ore online din zece, pentru patru nu trebuie plătit. Dacă refuză, nu are ce căuta în sistem

  1. Ce idiot, doamne când ne scăpăm de asemenea idioți. El chiar nu realizează ca nu toate orele se pot tine în online? Cum naiba faci educație fizică în online, sau multe alte ore?

    1. De ce nu poți educație fizica? Pai sunt sute de licențiați care au cursuri online in domeniul asta. Sunt o grămada de scoli care fac ora de sport intr-o încăpere. Pot face niște exerciții și acasă.

Lasă un răspuns