Orar de iarnă la Aeroportul Internațional Timișoara. Companiile aeriene au făcut modificări în programul de zbor

aeroportul timisoara 1

Aeroportul Internațional Timișoara a anunțat că, începând din această săptămână, a intrat în vigoare orarul de iarnă, valabil până în 30 martie 2020. Odată cu trecerea la ora de iarnă, companiile aeriene au făcut modificări în programul de zbor.

În ceea ce privește cursele interne, compania aeriană Ryanair a introdus un nou zbor, în zilele de luni și vineri, spre și dinspre Capitală. În total, sunt disponibile 84 de curse săptămânale, spre și dinspre București – Otopeni, operate de cele două companii aeriene, Tarom și Ryanair. Compania Tarom a păstrat și în programul de iarnă cursele spre/dinspre Iași, cu o frecvență de trei zboruri pe săptămână.

Compania Ryanair va opera, în continuare, cursele spre București și Bergamo, iar Lufthansa va avea patru curse zilnice spre Frankfurt am Main și München.

Pe destinația Stuttgart, compania Eurowings introduce cel de-al patrulea zbor, în ziua de duminică. Compania aeriană Wizz Air are destinații directe din Timișoara spre Germania, Italia, Spania, Franța, Marea Britanie, Israel, Belgia și Danemarca.

În medie, aproximativ 270 de curse aeriene de pasageri decolează sau aterizează la Timișoara, în fiecare săptămână. La acestea se adaugă alte 48 de curse săptămânale de transport marfă, spre sau dinspre Köln, Budapesta, Katowice, Cluj, Nürnberg și München.

Singura cursă charter de vacanță, care va fi disponibilă parțial și în programul de iarnă, pe ruta Timișoara-Hurghada, va fi operată până în 7 noiembrie 2019, în fiecare zi de joi.

Companiile aeriene își rezervă dreptul de a aduce modificări programului de zbor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.