Opţionalele din grădiniţe, gratuite

Dacă până în prezent în grădiniţele din Timişoara se desfăşurau fel şi fel de activităţi care implicau bani din partea părinţilor – aşa-zisele cercuri de limbi străine, dans modern – Aura Danielescu, inspector general al Inspctoratului Şcolar Judeţean Timiş, a decis ca toate aceste ore să se facă în afara grădiniţelor.

„Disciplinele opţionale care sunt gratuite se fac în continuare. Orice activitate extracurriculară sau disciplină opţională contra cost este interzisă. Educatoarele trebuie să înţeleagă faptul că grădiniţele sunt instituţii de stat şi orice activitate cu preşcolarii se desfăşoară gratuit”, a menţionat Aura Danielescu.

„Având în vedere programa învăţământului preşcolar, există mai multe opţionale pentru care educatoarele pot opta şi care se desfăşoară gratuit în grădiniţele din judeţul Timiş”, a precizat inspectorul general.

1 Comments
Ada 22/10/2015
Minte Danielescu.Doamna Vasi,vă rog să verificati realitatea.Nu se face nimic.Educatoarele nu stiu sa predea engleză sau dansuri moderne.Si nici nu e treaba lor.Tin sa va zic ca fondul clasei se percepe in continuare si asta pt ca le convine inspectorilor.Fondul e legal,cică.A ajus o toantă de la ţară inspector general.Ca e deşteaptă,nu ca e cumnata lui Grindeanu.Mi-e greată de atâta ipocrizie.