Opt unități de învățământ din Timiș intră, din 4 octombrie, în sistem online, conform datelor furnizate de Prefectura Timiș

Lista provizorie cu procentele de vaccinare pentru unitățile de învățământ timișene. În unele cazuri, procentul raportat este de zero la sută!

Subprefectul Ovidiu Virgil Drăgănescu a convocat, astăzi, 2 octombrie, ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Timiș, în cadrul căreia a fost emisă Hotărârea privind aprobarea scenariului în care va funcționa, începând din data de 4 octombrie, fiecare unitate de învățământ din  județul Timiș.

CITEȘTE ȘI: Record absolut de cazuri noi de coronavirus în România. 184 morți. Record și la ATI: Peste 1.400 de oameni în stare gravă

Astfel, conform Hotărârii CJSU, în județul Timiș, începând de luni, 4 octombrie, 136 de unități de învățământ vor funcționa în sistem hibrid, respectiv cu o parte dintre clase în online – cele în care există elevi infectați cu COVID-19.

Opt dintre unitățile de învățământ timișene își vor suspenda în totalitate activitățile didactice față în față, urmând ca toți elevii să desfășoare cursuri în online.

Lista unităților de învățământ care vor funcționa în funcție de situația epidemiologică identificată la nivelul fiecăreia dintre ele poate fi consultată mai jos:

Scenarii școli


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns