Opt străini au încercat să treacă în Ungaria ascunși în portbagaje sau pe banchetele unor mașini

Centru de Permanență la Nădlac

Opt străini au încercat să treacă în Ungaria ascunși în portbagaje sau pe banchetele unor mașini.

Opt cetățeni din Sri Lanka au fost prinși de polițiștii de frontieră de la Nădlac II în timp ce încercau să treacă ilegal granița în Ungaria ascunși în portbagajele sau pe banchetele din spate ale unor autoturisme.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, s-au prezentat sâmbătă seara pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, doi cetăţeni români, în vârstă de 26, respectiv 36 de ani. Bărbaţii conduceau două autoturisme înmatriculate în România.

CITEȘTE ȘI: Pericol de inundații în vestul țării

În urma verificărilor făcute de polițiști, în cele două mașini au fost descoperiţi, ascunşi în portbagaje și pe bancheta din spate a acestora, sub diverse obiecte vestimentare, în total, opt cetățeni străini.

Aceștia au fost duși la sediul poliției, unde s-a stabilit că sunt cetățeni din Sri Lanka, cu vârste cuprinse între 19 și 45 de ani, care au intrat legal în ţara noastră în baza documentelor personale.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de migranți pentru șoferii români și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetățenii srilankezi depistați ascunși, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun.

(sursa: Mediafax)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *