Oportunitate pentru contacte cu oameni de afaceri chinezi

Pentru oamenii de afaceri timişoreni interesaţi de contacte cu mediul economic al Chinei, o bună oportunitate va exista în perioada 31 mai – 2 iunie şi nu foarte departe, geografic vorbind. Este vorba despre cea de-a noua ediție a CHINA SMART EXPO, care se va desfăşura la Budapesta.

Evenimentul va cuprinde expoziții, prezentări de firmă, conferințe tematice și întâlniri de tip business-to-business, devenind astfel o platformă de întâlnire a producătorilor, exportatorilor și importatorilor din China cu oameni de afaceri din țările europene.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș (CCIAT), împreună cu Central European Trade and Logistics Cooperation Zone organizează o misiune economică la Budapesta (Ungaria), de vizitare a CHINA SMART EXPO.

„Cifrele aferente ediției 2017 sunt o dovadă a succesului de care s-a bucurat evenimentul: 300 de expozanți, 4.800 de vizitatori înregistrați, 2.000 de contacte de afaceri.

La ediția 2018 sunt prezente, pe o suprafață de 10.000 de metri pătraţi, peste 400 de companii chineze, abilitate de Ministerul Comerțului din China și care deţin licenţe de export-import în relația cu Uniunea Europeană în domenii precum IT și electronică, industria agro-alimentară, agricultură, construcţii, industria auto, textile, industria chimică, echipamente și articole de uz casnic, energie din surse regenerabile, publicitate, tipografie, imprimerie şi altele”, se specifică într-un comunicat al CCIAT.

Potrivit graficului propus de organizatori, fiecare participant va avea minimum şase întâlniri de tip business to business cu expozanţi chinezi.

Termenul-limită pentru înscriere la misiunea de afaceri, care se va desfăşura în 31 mai şi 1 iunie, este 5 mai. Informații suplimentare pot fi solicitate la nr. tel. 0372.185.242 sau 0372.185.285 sau prin e-mail: mailto:[email protected], persoana de contact fiind Diana Pop.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns