Operaţiune-fulger a „mascaţilor”! Hoţi de combustibil, prinşi în flagrant

Timişorean reţinut pentru trafic de droguri

Polițiștii Secției 1 Timișoara și cei din cadrul Direcției Operațiuni Speciale au depistat patru bărbați bănuiți de comiterea mai multor furturi de combustibil din depozitul unei societăți comerciale de profil. Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propuneri legale.

În noapte de 5 spre 6 octombrie a.c., „mascaţii” şi agenţi de la Secţia 1 au depistat, în flagrant delict, patru bărbați, cu vârste între 43 și 52 de ani, în timp ce sustrăgeau combustibil dintr-un depozit al unei societăți comerciale de profil, situat pe raza municipiului.

La activități au participat și polițiști din cadrul Postului de Poliție Giroc și efective din cadrul Serviciului Poliției Locale Giroc.

De la cei în cauză, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 260 de litri de combustibil.

Din cercetări a reieși că, în perioada august-octombrie a.c., bănuiții ar fi comis mai multe furturi din depozitul societății comerciale menționate mai sus.

Pe numele acestora a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În cursul zilei de astăzi, cei în cauză vor fi prezentați magistraților cu propuneri legale.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză, precum și pentru recuperarea prejudiciului cauzat.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns