Omul cheie din dosarul Elenei Udrea s-a sinucis

Mihai Pradatu

Arhitectul pârtiei de schi de la Obârşia Lotrului – Transalpina Ski Restort, Mihai Prădatu, şi-a pus capăt zilelor la varsta de 56 de ani, din cauza problemelor cu legea. De curand acesta fusese chemat la DNA.

Mihai Prădatu s-a spânzurat în apartamentul său de pe strada Doctor Hacman, din municipiul Râmnicu Vâlcea, poliţia fiind anunţată de sinucidere în jurul orei 17.30. La faţa locului au ajuns la scurt timp şi cadrele medicale ale Ambulanţei Vâlcea, însă, din păcate, arhitectul era deja mort şi nu au mai putut face nimic pentru el, scrie voceavalcii.ro.

Corpul neînsufleţit al arhitectului Mihai Prădatu a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Vâlcea pentru efectuarea necropsiei.

Din câte se pare, Mihai Prădatu era implicat în ceva probleme penale, el fiind chemat să dea declaraţii la DNA după ce a cumpărat un teren la Obârşia Lotrului de la controversatul om de afaceri Gicuţu Deaconeasa, acesta din urmă fiind condamnat de prima instanţă pentru modul ilegal de dobândire şi vânzare a terenurilor respective,

realitatea.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *