OMS le dă dreptate! OncoGen Timişoara, singurul institut din România care are în testare un vaccin împotriva Covid-19. Lista cuprinde centre prestigioase din lume

Organizația Mondială a Sănătății a publicat un document din care reiese că centrul OncoGen din Timișoara este în prima linie a luptei pentru găsirea unui vaccin împotriva Covid-19.

După ce au anunțat că lucrează pentru dezvoltarea unui compus care să elimine efectele provocate de noul virus în corpul uman, acum cercetătorii timişoreni au primit recunoașterea meritelor lor.

Într-o adresă semnată de OMS, organismul prezintă toate centrele medicale angajate în descoperirea unui vaccin care să stopeze efectele dezastruoase ale pandemiei, iar OncoGen se află pe lista publicată.

Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a OncoGen Timișoara.

“Organizația Mondială a Sănătății (OMS) recunoaște centrul OncoGen, Timișoara, ca fiind singurul din România care are în testare un vaccin împotriva Covid-19. Acest lucru atestă ceea ce am mai spus. Centrul OncoGen se află în liga mare a cercetării mondiale alături de institute și companii recunoscute pentru performanța în cercetarea medicală de vârf. Aveți încredere în cercetarea românească. Noi mergem înainte!” este mesajul care însoțește postarea.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

5 Comments
acidutzu 10 aprilie 2020
@Doctor(Vergilica) NU exista aceasta lista si nici informatie pe Siteul OMS !!!!
un DOCTOR 9 aprilie 2020
Dar ce suparati sunt unii aici! Nici cu lista OMS in fata nu pot sa se bucure de faptul ca un colectiv din TM a reusit sa dezvolte un vaccin. E un motiv de bucurie, dar invidia si rautatea unora este asa de mare incat s-ar fi bucurat mai mult sa fi fost un colectiv din alta tara, oriunde.FELICITARI ONCOGEN! FELICITARI TIMISOARA!
Mishu 9 aprilie 2020
Mă mir că vă coborîți la nivelul individului și publicați orice prostie fără să o verificați. Asta arată, alături de diverse greșeli de exprimare dar și de redactare, respectul tot mai mare pe care îl aveți față de cititorii voștri ! Nici pentru epidemia din 2120 Oncogen nu va creea nici un Gălușcacin, dar mai vaccin ! Sînt curios cum veți explica cititorilor, anul viitor pe vremea asta, de ce nu a apărut vaccinul salvator de la Oncogen și de ce Premiul Nobel pentru medicină s-a dus în altă direcție ! Ce funcționează încă bine la Renașterea este doar cenzura, care e mai aprigă decît cea din alte vremuri ! Nici un comentriu conținînd vreo critică nu scapă pe site mai mult de 30 de minute ! Înainte era apreciată autocritica, acum, recunoașterea propriilor greșeli, e sub nivelul vostru, nu vă puteți coborî ! Sînt curios cîte minute rezistă postarea mea pe site, înainte ca cenzura să își înceapă treaba !
acidutzu 9 aprilie 2020
NU exista asa ceva pe pagina OMS!!!Verificati informatiile inainte sa ,,scape‘‘ la public .... Facebook a sters postarile fiind FALSE! Pacaliciul de Paunescu acum 3 ani ,,realizase‘‘ in ,,premiera mondiala‘‘ vaccinul impotriva alergiilor la Ambrozie,un an mai tarziu unul impotriva cancerului si acum mai ciupeste un pic de ,, notorietate‘‘ cu COVID19 :)