Mesaj sinistru pentru cei care nu respectă restricțiile ordonanțelor militare. Câți timișeni sunt printre ei

Pe internet a apărut o fotografie menită să-i bage în sperieți pe cei care nu respectă restricțiile de circulație. Prelucrată după modelul celor cu mesaj pozitiv, prin care cei din linia întâi îi îndeamnă pe oameni să stea acasă, imaginea ne trimite în extrema cealaltă. Dincolo de umorul negru al acesteia, rămâne certitudinea faptului că sunt mulți timișeni care nu înțeleg că încălcarea restricțiilor îi pune în pericol atât pe ei, cât și pe cei din jur.

CITEȘTE ȘI: OMS le dă dreptate! OncoGen Timişoara, singurul institut din România care are în testare un vaccin împotriva Covid-19. Lista cuprinde centre prestigioase din lume

“Noi suntem la muncă pentru voi. Voi ieșiți liniștiți la plimbare” este mesajul plin de umor negru care însoțește fotografia unor gropari.

Între timp, polițiștii și jandarmii continua controalele pentru a-i depista pe “plimbăreți”, iar rezultatele acestora nu întârzie să apară. În 8 aprilie, polițiștii timișeni au aplicat 281 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 196.940 lei pentru nerespectarea măsurilor de restricționare a circulației.

În ultimele 24 de ore, jandarmii din Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș au aplicat 6 sancțiuni contravenționale în valoare de 6.000 lei pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației conform Ordonanței Militare nr.3/2020.

În ultimele 24 de ore, jandarmii din Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara au aplicat un număr de 6 sancțiuni contravenționale in valoare totală  de 11.000 lei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.