Oficial! La ce trebuie să fim atenți, ca să nu fim păcăliţi, când semnăm noile contracte la gaze naturale

Furnizorii de gaze naturale din România atrag atenţia consumatorilor că în spaţiul public au apărut informaţii false, potrivit cărora va exista o diferenţă între preţul mic al gazelor de la bursă şi costul final din facturile populaţiei, odată cu liberalizarea de la 1 iulie.

Furnizorii amintesc că preţul gazelor din contractele casnice este compus din mai multe elemente, precum înmagazinarea pentru perioada de iarnă, preţul gazelor de import, transportul sau distribuţia.

Secretarul de stat în Ministerul Energiei, Nicolae Havrileţ, a explicat, la Radio România Actualităţi, la ce trebuie să fie atenţi consumatorii atunci când încheie un contract de furnizare de gaze.

”Consumatorul casnic să fie atent atunci când primeşte o ofertă de la un furnizor sau de la un nou furnizor de gaze naturale, atât la preţ, cât la durata contractului şi la anumite costuri adiacente care pot reprezenta, de exemplu o garanţie sau o chirie lunară pe contor, sau ar putea să intervină elemente de abonament, trebuie să se intereseze dacă furnizorul respectiv este unul cunoscut în piaţă, pentru a evita elemente neplăcut.”, a precizat Nicoalae Havrileţ.

Sursa: stiripesurse.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Oficial! La ce trebuie să fim atenți, ca să nu fim păcăliţi, când semnăm noile contracte la gaze naturale

  1. D-AIA MAJORITATEA VOR RAMANE TOT LA AIA D-ACUMA, CA SUNTEM UN NEAM DE BORFASI.
    SI, PESTE O LUNA, O SA VINA ALTI BORFASI CU CRAVATA SA NE SPUNA CA SUNTEM PROSTI C-AM RAMAS TOT LA AIA D-ACUMA.
    SI FILMELE CU PROSTI AU SCENARIU MAI BUN 😉

Lasă un răspuns