Oferte speciale la Târgul pentru Mirese

mirese

Peste 80 de furnizori de produse şi servicii pentru nuntă vor fi la dispoziţia publicului timişorean, la sfârşitul acestei săptămâni. Târgul pentru  Mirese, organizat de compania Rayna Decor, în colaborare cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Timiș, se va desfăşura în perioada 15-17 noiembrie, la Centrul Regional de
Afaceri al CCIA Timiş, din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22.

Perioada în care ne aflăm, cea a sfârşitului sezonului de cununii şi de apropiere a postului Crăciunului, face posibile o sumedenie de oferte promoţionale care de care mai atractive. Astfel, în cadrul expoziţiei cu vânzare, la colecțiile de rochii de mireasă ale acestui an se oferă reduceri de până la 50 la sută, la fel şi la costumele de mire.

Cofetăriile au pregătit pachete speciale cu decorul de candy-bar gratuit pentru semnarea contractului în acest week-end, restaurantele pregătesc oferte pentru evenimentele organizate în zilele de vineri și duminică și, concomitent, își fac cunoscută oferta pentru sărbători.

Programul “Mărită-ți rochia!”, de pildă, a luat amploare și a devenit o tradiție ca miresele să își aducă rochia în încercarea de a o vinde şi sunt așteptate în jur de 150 de rochii puse la bătaie în acest program, după cum susţine Carmen Caragea, directorul Rayna Decor.

Nu în ultimul rând, sâmbătă şi duminică vizitatorii îl vor putea întâlni, în cadrul Târgului pentru Mirese, pe Radu F. Constantinescu, autorul cărții “Psihologia relațiilor” şi totodată un cunoscut blogger și influencer pe rețele de socializare.

Târgul își deschide porțile vineri, 15 noiembrie, la ora 13, în prima zi programul de vizitare fiind până la ora 20, pentru ca sâmbătă orarul să fie 10-20, iar duminică 10-17.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns