Cursuri pentru munca la domiciliu, organizate într-un oraș din Timiș

jobs

Orașul Deta a obținut o finanțare europeană prin Programul INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia, pentru un proiect de ocupare a forței de muncă.

Partenerii – orașul Deta și localitatea Coka din țara vecină- au ca obiectiv înființarea a două centre regionale pentru stimularea ocupării, câte unul de fiecare partener. În aceste centre urmează să fie pregătite aproximativ 280 de persoane în mai multe domenii de activitate, prin cursuri de calificare pentru obținerea de noi locuri de muncă.

Conform primăriei Deta, bugetul proiectului este de 365.568 euro, din care orașul românesc va beneficia de 171.318 euro, cu o cofinanțare de 3.426 euro, adică doi la sută din valoarea eligibilă a proiectului.

Primarul Petre Roman a declarat că se lucrează deja la amenajarea spațiului care va găzdui acest centru, respectiv se fac dotări cu mobilier și laptopuri. Cât privește meseriile care se vor putea deprinde în urma cursurilor ce vor fi organizate aici, acestea se vor preta pentru desfășurarea de activități de muncă la domiciliu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns