Oferta PSD Timiș la alegerile locale

Comitetul Executiv Județean al PSD Timiș a validat toate candidaturile pentru primăriile de comune și orașe și toate listele de candidați pentru consiliile locale și pentru Consiliul Județean Timiș.

Pe lista pentru Primăria Municipiului Timișoara se regăsesc: Sebastian Răducanu, Sorin Ionescu, Andra Bloțiu, Radu Țoancă, Ioan Ștefan Szatmari, Gabriela Popovici, Luminița Țundrea, Octavian Mazilu, Răzvan Barta, Ion Ardeal Ieremia și Loredana Florineta Olajos (PPUSL).

Cei care deschid lista pentru Consiliul Județean Timiș sunt: Călin Ionel Dobra, Mihai Ritivoiu, Aura Danielescu, Dan Idolu, Sabin Bociu, Petru Andea, Ioan Sorincău, Alexandru Iovescu, Nicu Bădina, Liliana Matei, Deian Plavoșin, Marius Gavrilaș, Andra Buduran, Gabriel Itvoreanu, Raoul Sabin Gordean (PPUSL), Roxana Manasia.

”Avem candidați redutabili, oameni care au mai activat în CLT și CJT, care au experiență în administrație, dar și candidați care apar pentru prima dată pe listele cu propuneri, oameni tineri, profesioniști în domeniile lor de pregătire.
Este un mix perfect. Sunt oameni integri, unii adevărați performeri în profesiile lor”, a declarat Alfred Simonis, președinte PSD Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

2 Comments
Dan 15 august 2020
Nu toti pot fi intelectuali ca tine...Getutzo!!!
Geta Lavric 15 august 2020
Ion Ardeal Eremia,PSD..??? Omg,il credeam un intelectual,se pare ca m-am înșelat.. trist..miza e mare ?