Oferta primarului pentru timișoreni: parc de distracții în loc de căldură!

Oferta primarului pentru timișoreni: parc de distracții în loc de căldură!

Primăria Timișoara pregătește o mare petrecere cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Ca niciodată, ”Târgul de Crăciun” va dura o lună și jumătate, asta pentru că a fost un an plin de realizări în oraș și acum a venit vremea de a sărbători.

Caloriferele duduie, apa caldă e chiar fierbinte, străzile sunt luminate ca în Las Vegas, curățenia e impecabilă, iar traficul nu mai trezește nemulțumiri în rândul șoferilor, bucuroși că, în sfârșit, s-au găsit soluții inteligente și transparente din partea administrației.

Un argument în plus că  fost un an bun este și că primarul Dominic Fritz a reușit să se mute de la apartament la vilă, semn că timișorenilor le-au fost create cele mai bune condiții. Toate obiectivele fiind realizate,  a venit, iată, și timpul distracției, care se anunță a fi una pe cinste, mai ales că primăria a alocat o sumă consistentă, 400.000 de lei (să se abțină cârcotașii care ar fi vrut bani pentru căldură, pentru că habar n-au ce înseamnă revoluția bunei guvernări).

CITEȘTE ȘI: Bulgaria va emite „certificate verzi” care atestă nivelul de anticorpi

Vom avea un parc de distracții la Modex, patinoar în Piața Victoriei și tot felul de concerte și spectacole, primăria anunțând un  ”ping-pong” muzical, adică ceva în genul care se practică acum cu căldura și apa caldă. Atmosfera va fi atât de feerică încât timișorenii nici nu vor mai avea nevoie de căldură în apartamente, pentru că se vor încălzi de la atâta patinat și ping-pong muzical.

CITEȘTE ȘI: Fritz și-a dat singur cu o poză-n cap pe Facebook. În același timp, Robu îl acuză din nou că-i prezintă proiectele ca realizări proprii

”Târgul de Crăciun” va fi deschis în 1 decembrie chiar de primarul Dominic Fritz, care va apărea pe patine, interpretând rolul principal din spectacolul ”Patinând prin primărie”.

Punctul culminant al deschiderii târgului va fi însă atins la ora trei noaptea, când își va face apariția viceprimarul Ruben Lațcău și va răspunde tuturor problemelor legate de Colterm.

Totuși, masca este obligatorie, nu din cauza Covidului, ci pentru că pute. Tare de tot.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Oferta primarului pentru timișoreni: parc de distracții în loc de căldură!

  1. bun articol. aproape am râs. dar mi-am adus aminte brusc de cei doi muncitori pe care i-am văzut recent pe tot șantierul din cetății… si mi-a dispărut buna dispoziție 

  2. Niciodată nu o sa va mulțumească nimeni cu nimic. Ar trebui mai întâi sa va uitați în curtea voastră, și apoi sa criticați. Nu o sa facă nimeni nimic pentru voi în viata asta, Treziți-vă din prostie!

Lasă un răspuns