Fritz și-a dat singur cu o poză-n cap pe Facebook. În același timp, Robu îl acuză din nou că-i prezintă proiectele ca realizări proprii

Fritz și-a dat singur cu o poză-n cap pe Facebook. În același timp, Robu îl acuză din nou că-i prezintă proiectele ca realizări proprii

”Peste 35 de milioane de lei am atras, anul acesta, din fonduri europene pentru dotarea a trei spitale timișorene cu echipamente medicale și de protecție anti-COVID 19. Primăria Municipiului Timișoara a încheiat un parteneriat cu spitalele Victor Babeș, Louis Țurcanu și Municipal, concretizat în această vară de semnarea a două contracte de finanțare nerambursabilă.

Fondurile atrase ne ajută pe de o parte să recuperăm banii din bugetul local puși deja la dispoziția spitalelor și cheltuiți pentru dotări cum sunt paturile ATI, aparatele de ventilație, de monitorizare, echipamentele de protecție personală, de la momentul declanșării crizei sanitare, la începutul anului trecut. În același timp, continuăm să sprijinim spitalele cu noi dotări absolut necesare în această perioadă, având aceste fonduri la dispoziție”, se laudă primarul Dominic Fritz pe Facebook.

Robu: ”E vorba, de fapt, de decontarea investițiilor făcute în spitale cu mine ca primar”

Ex-primarul se pare că e printre cei mai fideli cititori ai postărilor lui Fritz, pentru că a reacționat rapid, acuzându-l că se laudă cu proiecte… marca Robu. În plus, banii grei pe care Fritz spune că i-a dat către spitale din grija ce-o poartă pentru sănătatea timișorenilor nu sunt decât fonduri europene decontate pentru investițiile angajate de Robu.

CITEȘTE ȘI: Bulgaria va emite „certificate verzi” care atestă nivelul de anticorpi

”Stimați timișoreni, acest personaj ajuns Primar al Timișoarei chiar nu are limite! Ultima laudă este cu atragerea a 35 milioane lei pt. cele trei spitale ale Primăriei! Despre ce este vorba de fapt? Așa cum se poate deduce din postare, e vorba, de fapt, de decontarea acum a investițiilor făcute în spitale cu mine ca Primar, în 2020! Dacă tot vorbește de transparență, îi cer acestui om fără limite să pună pe două coloane ce s-a achiziționat cu mine ca Primar pt cele trei spitale în 2020 și ce s-a achiziționat cu el ca Primar, în 2021”, precizează Robu ca răspuns la anunțul triumfal al lui Fritz privind cheltuielile majore pentru spitale.

Opera înconjurată de mizerie și reflectată într-o băltoacă, mândria lui Fritz!

Nici nu s-a uscat bine ”cerneala” de pe postarea sa despre finanțarea spitalelor, că Dominic Fritz s-a gândit să-și încânte cititorii cu o poză cu Opera.

Fritz și-a dat singur cu o poză-n cap pe Facebook. În același timp, Robu îl acuză din nou că-i prezintă proiectele ca realizări proprii

Din păcate pentru el, reacțiile au sosit imediat și marea parte a lor n-au fost tocmai măgulitoare pentru gustul artistic al edilului-șef. Mulți timișoreni au remarcat, de pildă, băltoaca în care se reflectă clădirea, dar și mizeria din fața edificiului, mai precis o îngrăditură inestetică și resturi de materiale rămase de multă vreme acolo după lucrările de reabilitare.

CITEȘTE ȘI: Oferta primarului pentru timișoreni: parc de distracții în loc de căldură!

Alți localnici i-au reamintit primarului de marea problemă pe care probabil vrea s-o uite și mai mult ca sigur s-o facă uitată dacă s-ar putea, legată de căldura pe care Colterm le-o livrează cu țârâita.

În orice caz, fotografia intitulată de Fritz ”Clădirea Operei dezvăluită sub soarele de noiembrie” n-a prea avut succes la public, arătând cât de critici pot fi bănățenii când vine vorba despre artele vizuale, ca să nu mai zicem de bâlbele edilitare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *