Ofertă generoasă de joburi în Timiș. Firmele caută șoferi de autobuz, marinari sau electricieni

Oferta de locuri de muncă din această săptămână continuă să fie generoasă.

Astfel, în lista cu 318 poziții a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Timiș au fost înregistrate de către firme şi instituţii 1.398 de posturi vacanțe.

CITEȘTE ȘI: Casă oferită gratis, plus 5 hectare de teren. Proprietarii caută o familie nevoiaşă

Joburile disponibile sunt destinate persoanelor cu studii profesionale, medii şi superioare.

La fel ca în săptămâna anterioară, operatorul de transport local STPT caută în continuare conducători de vehicule (tramvaie, troleibuze şi autobuze), dar și alte categorii de personal, afișând numeroase posturi libere pentru diferite calificări, de la șofer de autobuz, la marinar sau electrician.

Se caută lucrători și în celelalte sectoare de activitate, în construcţii, comerţ, industrie ușoară, alimentaţie publică şi agricultură.

Dintre meseriile ofertate de societățile comerciale timişene reținem cele de agenți de securitate și de vânzări, asistent medical, casier, confecționer, femeie de serviciu, gestionar depozit, instalator, lăcătuș, lucrător comercial, manipulant, mașinist, mecanic agricol și auto, montator-reglor, muncitor necalificat, operator la mașini-unelte, programator, șofer, stivuitorist, tâmplar, tehnician, turnător de metale.

De asemenea, sunt la mare căutare inginerii cu diverse specialități.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns