Ofertă consistentă la SIU, care reuneşte peste 60 de expozanţi

SIU 6

Salonul Industriei Uşoare (SIU) reuneşte, la prima sa ediţie din acest an, cea de primăvară, peste 60 de firme din întreaga ţară, singurul regret al organizatorilor fiind că spaţiul disponibil la Centrul Regional de Afaceri Timişoara (CRAFT) nu este sucient de mare pentru a găzdui toate companiile care ar fi dorit să-şi prezinte marfa.

Evenimentul, organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş (CCIAT), a fost inaugurat ieri şi reuneşte în primul rând producători, dar şi retaileri de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii vestimentare.

Foarte mulţi expozanţi practică prețuri promoționale şi aduc în atenţia publicului bănăţean o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie şi accesorii, inclusiv bijuterii din aur şi argint şi gablonţuri.

Din standuri nu lipsesc nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumurile, decorațiunile hand-made, articolele de artizanat, dulciurile etc.

Precum la edițiile sale anterioare, alături de SIU se desfăşoară, pe holul şi în spaţiul exterior al CRAFT B. Eroilor de la Tisa nr. 22A), un târg de produse culinare tradiţionale.

Expoziția de la CRAFT – Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22 – este deschisă între orele 10 şi 20 până sâmbătă inclusiv, iar duminică între 10 şi 18. Intrarea este gratuită.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns