Bătrâni uitați în azilul groazei din Timiș. Comisarii OPC i-au auzit cum strigă când au venit să-l închidă. O femeie a murit

azil liebling

Comisarii OPC au avut un şoc, în momentul în care au ajuns ieri la azilul din Liebling, pe care trebuiau să-l închidă. Dinăuntru se auzeau strigăte de ajutor, aşa că au sunat la 112.

Comisarii care au venit la azil au constatat că încă erau doi bătrâni în interiorul imobilului în care funcționa căminul ilegal, deși administratorul centrului declarase că au fost luați de familii.

După ce au auzit zgomotele din centru, au apelat 112 și au cerut sprijinul ambulanței și al pompierilor, fără de care medicii nu ar fi reușit să ajungă la vârstnici.

Aceștia au fost consultați iar unul dintre ei a fost transportat la spitalul orășenesc din Deta.

Cel de-al doilea a refuzat să părăsească imobilul.

Comisarii OPC Timiș au declarat că reprezentantul legal al azilului, care a ținut acolo 11 bătrâni, persoane vârstnice cu diverse probleme de sănătate, a refuzat să răspundă la orice solicitare a instituțiilor de pe raza județului Timiș, a primit de la DSP suspendarea activității iar miercuri a fost notificat de închiderea definitivă de la OPC, conform digi24.ro.

O femeie care fusese transferată de la azilul din Liebling, la Spitalul din Deta, a murit.

Femeia avea mai multe boli și, cel mai probabil, nu primise asistență medicală în cadrul azilului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Bătrâni uitați în azilul groazei din Timiș. Comisarii OPC i-au auzit cum strigă când au venit să-l închidă. O femeie a murit

  1. Ca la Auschwitz, azilul era ilegal si nimeni nu stia ca exista si ce se intampla inauntru. Nici personalul, nici cei care faceau aprovizionarea, nici cei care faceau intretinerea cladirii, nici autoritatile din Liebling (primarie, politie, personal medical), nici vecinii, nimeni. Pe bune?

Lasă un răspuns