Obrazul subțire cu cheltuială se ține…

politisti amenzi

masini amenda 1Sâmbătă, la orele prânzului, în plin centru, doi polițiști locali nu mai pridideau cu lipitul autocolantelor pe parbrizele șoferilor cărora indicatorul “Oprirea interzisă” nu le-a indus nici o emoție.

Vreo 20 de mașini erau parcate în coloană în fața Colegiului Tehnic (fostul liceu MIU), proprietarii acestora socotind, probabil, că ar fi depus un efort mult prea mare dacă și-ar fi lăsat autoturismele ceva mai departe și ar fi făcut câțiva pași pe jos.

Acum, după ce au aflat că trebuie să scoată niște bani din buzunar pentru plata amenzii și după ce s-au chinuit să își dea jos afișele de pe parbriz, și-au dat seama cât de adevărat este proverbul “Obrazul subțire cu cheltuială se ține”…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Obrazul subțire cu cheltuială se ține…

  1. sa faca la fel politistii si pe strada mures, in apropierea pietei doina.f.multe masini parcate pe trotuar si sunt situatii ca pietonii,mame cu copii in carucioare merg pe strada din cauza acestor masini.

  2. Intersectia din Dambovita de la Rest Nora (Ana Ipatescu colt cu Blv. Dambovita) este ocrotita de lege?
    Comunitarii ard benzina cu clima pornita la pasaj dar sa lipeasca 15 afise in 10 minute si sa faca bani la buget nu pot?
    Se parcheaza pe mijlocul drumului, pe zebra (trecere de pietoni, nu pe zebra moarta de la zoo), pe scuarul dintre benzi, pe colt… e o adevarata arta a in parca mai neregulamentar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *