Obiectivul care scoate peri albi unui primar din Timiş

camin cultural lovrin

Căminul cultural dintr-o comună timişeană a fost tema demersurilor de obţinere a unei finanţări pentru reabilitare-modernizare vreme de vreo şapte ani.

În sfârşit, anul trecut fondurile necesare investiţiei din Lovrin au fost aprobate (e vorba de 3,4 milioane de lei), lucrarea urmând a se derula prin Compania Naţională de Investiţii.

De atunci au fost derulate toate procedurile pe care le implică o astfel de intervenţie asupra unei clădiri publice (licitaţie, demararea şantierului).

„De circa şapte luni se lucrează, a declarat primarul Vasile Graur, dar trebuie să spun că nici un alt obiectiv al comunei nu mi-a scos atâţia peri albi ca şi căminul cultural”.

După o aşteptare atât de lungă pentru ca renovarea aşezământului să devină realitate, surprizele pe măsură ce lucrările înaintează, par a fi… normale.

Astfel, conform edilului, proiectul de execuţie a prevăzut, de exemplu, modernizarea acoperişului, dar constructorul a constatat că acest lucru nu e posibil, fiind necesară înlocuirea completă, ceea ce a însemnat şi modificarea corespunzătoare a documentaţiei.

Termenul de execuţie este stabilit pentru noiembrie anul viitor. Până atunci nu mai mult, iar de aceea localnicii mai trebuie să aibă… puţintică răbdare, ei fiind principalii beneficiari ai acestei investiţii publice.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns