Obiective finanțate din bugetul local, într-o comună timişeană

Două zile de sărbătoare într-o comună timișeană

Proiectele mari de infrastructură, cu puține excepții, sunt realizate de edili doar dacă primesc finanțări din exterior. Capitolul din bugetul local alocat investițiilor cuprinde, în general, obiective de valoare mai mică.

În cazul comunei Lenauheim, care nu face excepție de la această regulă, banii ajung pentru amenajarea a 4,5 kilometri de trotuare, împărțiți fiind frățește între cele trei localități componente. Alocări de fonduri locale primește, de asemenea, biserica ortodoxă din Lenauheim.

CITEŞTE ŞI: Oraşul din România care a ajuns noul Cluj. Se luptă cot la cot cu Bucureşti sau Timişoara

Alți bani se folosesc pentru realizarea unei parcări în fața remizei de pompieri din centrul de comună. Un ultim obiectiv al acestei liste este amenajarea unui teren de sport multifuncțional cu iarbă sintetică în satul Grabaț, după ce anul trecut dotări similare s-au realizat la Lenauheim și Bulgăruș.

Dacă mai punem la socoteală și banii cheltuiți pentru aprovizionarea cu lemne de foc pentru încălzirea clădirilor publice, am cam epuizat lista investițională cu obiective finanțate din resursele proprii ale comunei.
premii renasterea


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *