Obiectiv turistic din Prahova, cel mai mare de acest fel din Sud-Estul Europei, închis de două luni. Ce se întâmplă este revoltător

De mai bine de două luni, accesul în Salina Slănic, cea mai mare de acest fel din Sud-Estul Europei, este interzis pentru că nu are aviz de la ISU Prahova împotriva incendiilor. Culmea, potrivit prefectului judeţului Prahova, reprezentanţii ISU Prahova nu pot emite o astfel de autorizaţie pentru că nu există legislaţie în acest sens!

Un cititor ne-a trimis pe adresa redacţiei următorul mesaj: „Turiştii fac cale întoarsă, în timp ce conducerea nu este în stare să repare liftul de acces. Mai mult, acum nu există nici aviz de la ISU. Oare nu cumva se doreşte falimentarea societăţii?”

La sfârşitul lunii noiembrie, Salina Slănic a fost închisă după ce directorul general al Societăţii Naţionale a Sării care a cerut ca salinele cu activitate turistică să obţină avize şi autorizaţii de la ISU şi de la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM), iar până la acel moment activitatea turistică să fie sistată.

Citeşte continuarea pe www.observatorulph.ro !

1 Comments
acidutzu 19/01/2016
Foarte bine! Sa fie siguri ca NU ia foc ....SAREA