„Oamenii trebuie plătiţi după munca depusă”, susţine liderul PNL Timiş Cosmin Buboi

Majorarea salariilor bugetarilor este o măsură bine-venită pentru mulţi salariaţi din România, însă nu suficientă. Faptul că salariile din administraţia publică locală s-au mărit „la cheie” cu zece la sută nu rezolvă dezechilibrele din sistem.

Cosmin Buboi, responsabilul PNL Timiş pentru Zona 3 Jimbolia, spune că lucrurile trebuie privite mai în profunzime, în sensul instituirii unui sistem echitabil, care să reflecte cât mai fidel acitivitatea fiecărui angajat.

„Apreciem faptul că se creează premise pentru o mai mare transparenţă în alocarea banilor publici, dar încă aşteptăm reforma administrativă. Nu este deloc normal ca între angajaţi cu aceleaşi funcţii să existe diferenţe salariale chiar duble. Asistăm la o discriminare care nu poate aduce nimic bun. Bugetarii trebuie să fie în slujba contribuabililor, dar să fie şi remuneraţi pe măsură. Or, e aberant ca un funcţionar la stat să ia 800 de lei salariu, în timp ce altul, pe funcţie similară, să ajungă chiar la 2.000 de lei. Legea salarizării unitare trebuie să rămână o prioritate şi sper că Guvernul Cioloş va găsi resurse pentru a o finaliza”, spune Cosmin Buboi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “„Oamenii trebuie plătiţi după munca depusă”, susţine liderul PNL Timiş Cosmin Buboi

  1. Cosmine dragule,la nivel zonal,mai lasati partidele-politicul,si mina-n mina,puneti umarul la bunastarea fiecarei localitati,dupa psibilitati-specific.

  2. Aveti dreptate, dar ce face la nivel zonal, ANDEA si cei 2 senatori, vorbe!…. Bafat Cosmin sunt sigur ca poti aduce un surplus pentru localitatile noastre,

Lasă un răspuns