Oamenii de încredere ai lui Robu din primărie se regrupează în alte instituții publice

Oamenii de încredere ai lui Robu din primărie se regrupează în alte instituții publice

Aflată pe picior de plecare din Primăria Municipiului Timișoara (PMT) și încălțată de actuala conducere a instituției și cu un dosar penal, fosta șefă a Resurselor umane, Rodica Aurelian, pare să-și fi găsit deja un nou culcuș.

Conform unor informații de ultimă oră, doamnei Aurelian i s-a pregătit fotoliul de șef al Serviciului Economic și Administrativ la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Timiș, acolo unde funcția de director executiv este exercitată cu caracter temporar de Flavius Nicoară, fost membru de seamă al camarilei fostului primar al Timișoarei, Nicolae Robu.

Domnul Nicoară a fost, în urmă cu câțiva ani, comisar-șef al Protecției Consumatorilor Regiunea Vest, calitate în care l-a angajat fictiv, în funcția de comisar, pe un ex-mahăr al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Cristian Careba, condamnat în vara trecută la 4 ani și jumătate de închisoare cu executare (sentință definitivă) într-un dosar de corupție.

De la Protecția Consumatorilor, Flavius Nicoară a ajuns în Primăria Timișoara, culmea, direct în Corpul de Control și Antifraudă al lui Robu – omul potrivit la locul potrivit, cum ar veni -, după care a fost numit șef al Biroului Managementul Calității din PMT. În februarie 2020, Nicoară s-a mutat, prin transfer, tot într-o funcție de conducere, cea de director executiv interimar, la DSVSA Timiș.

Suflet caritabil, domnul Nicoară n-a rămas insensibil la necazurile Rodicăi Aurelian și i-a întins acesteia o mână de ajutor, ca acum câțiva ani lui Cristian Careba. Actele de transfer ale doamnei Aurelian din PMT la DSVSA se află în acest moment la București, de unde se așteaptă OK-ul pentru această mișcare. După care funcționara cu apartament în Tenerife își va reveni miraculos din boala care acum o țintuiește la pat, confirmată prin concediile medicale înaintate către angajator, și va intra în pâine în noul său loc de muncă.

CITEȘTE ȘI: Ministrul Educației: ”Cazurile de infectare raportate acum nu sunt generate de școală” / „Nu susţin vaccinarea obligatorie a profesorilor

Nu știm cum se va descurca Rodica Aurelian cu atribuțiile de șef Serviciu Economic și Administrativ, în condițiile în care, de la finalizarea studiilor superioare de profil la universitatea privată “Ioan Slavici”, în vara lui 2006, dumneaei a fost șefă exclusiv la Resurse umane și nici un minut în Direcția Economică a PMT, dar nu ne îndoim că o va scoate cumva la capăt…

După ce, în perioada 2012-2013, Flavius Nicoară l-a ascuns pe Cristian Careba prin cotloanele Protecției Consumatorilor, acum, același om cu inima mare o ajută pe Rodica Aurelian să ducă un ban acasă. Ce s-a întâmplat ulterior cu Careba am aflat deja, rămâne de văzut dacă istoria se repetă, nu-i așa?

Foto Rodica Aurelian – www.pressalert.ro

Foto Flavius Nicoara – www.debanat.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Oamenii de încredere ai lui Robu din primărie se regrupează în alte instituții publice

  1. Pai e clar, in cazul asta, ca fie Aurelian il are la mana pe Robu, fie Robu a girat toate ilegalitatile lui Aurelian. Sau mai exact amandoua. Oricum textele cum ca el Robu, nu stia nimic din ce se intampla si ca fiecare raspunde de ce face si ca madam la Aurelian l-a asigurat ca tot ce face e legal, chiar si aceasta mutare, demonstreaza inca odata ca sunt simpla gargara a unui mitoman inrait.

  2. Dar fripturile infulecate de dl- Robu la baroni locali pentru a le „promova” beizadelele pe functii grase la ministere si firme de stat….nu mai amintiti nimic?

  3. Acum domnul Nicoara v.a obține cu titlul definitiv postul de director la Dsvsa Timis întrucât șeful Ansvsa se grăbește sa.i promoveze pe directorii puși de el în teritoriu organizând examen de promovare pentru aceștia. Ii este frica ca noua conducere de guvern ii va schimba întrucât pana acum erau numiți prin decizie. Asa ca v.a face în continuare ce vrea el în aceasta instituție! Echipa de 2 lei a lui Robu!
    http://www.ansvsa.ro/ansvsa/cariere/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *