Oameni cu suflet mare! Cățelușa Luminița, captivă de peste 24 de ore într-o conductă îngustă, a fost salvată de pompieri (video)

Oameni cu suflet mare! Cățelușa Luminița, captivă de peste 24 de ore într-o conductă îngustă, a fost salvată de pompieri (video)

Oameni cu suflet mare! Cățelușa Luminița, captivă de peste 24 de ore într-o conductă îngustă, a fost salvată de pompieri

Un câine care a căzut într-o țeavă îngustă, aflată la o adâncime de 2 metri, a fost salvat de pompierii hunedoreni. Animalul era captiv de aproximativ 24 de ore și pentru salvarea lui s-a folosit un buldoexcavator.

Potrivit IGSU care a relatat incidentul pe Facebook, animalul era captiv într-o conductă de deversare lungă de 60 de metri. Paznicul unei stații de sortare a auzit lătratul câinelui și a sunat la 112. În urma anchetei s-a aflat că animalul era dispărut de peste 24 de ore.

Pompierii au încercat să ajungă la cățelușa Luminița pe la ambele capete ale conductei, dar nu au reușit deoarece animalul era blocat pe la mijlocul acesteia.

Primarul comunei Bretea Română le-a sărit în ajutor și a trimis la fața locului un buldoexcavator. Au fost săpate două gropi, până când salvatorii au depistat cu exactitate porțiunea în care se blocase patrupedul.

La final, pompierii au folosit lopețile, au secționat țeava și au scos animalul afară. Misiunea de salvarea a ținut patru ore, a precizat IGSU.

VIDEO AICI!

CITEȘTE ȘI: Medicină fără frontiere la Timișoara: un veterinar va controla… centrele de permanență și azilele de bătrâni


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *