Oameni băgați în spital de un câine de talie mare care i-a atacat

Doi barbați au ajuns la spital după ce au fost atacați de un câine de talie mare. Cei doi, zdravăn mușcați, au ajuns la spital. Proprietarul câinelui este acum cercetat penal.

Doi bărbați din municipiul Petroșani au fost atacați de un câine de talie mare. Este vorba de un tânăr în vârstă de 18 ani și un alt bărbat care a sărit în apărarea acestuia. Ambii au rămas internați la Spitalul de Urgență din Petroșani, scrie realitateadehunedoara.net

CITEȘTE ȘI: Jaf la o casă de pariuri din Timișoara. UPDATE!

Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la faptul că un câine a atacat o persoană, pe strada Livezeni. Poliţiştii de ordine publică care s-au deplasat la faţa locului au stabilit, în urma verificărilor efectuate, că un câine din rasa ciobănesc caucazian a ieșit din curtea unui depozit şi a mușcat două persoane, care treceau prin zonă.
Poliţiştii au identificat atât proprietarul câinelui, un bărbat în vârstă de 31 de ani, cât şi cele două victime, doi petroşeneni în vârstă de 18 şi de 65 de ani.
Victimele au fost preluate de echipajele medic

ale şi transportate la Spitalul de Urgență Petroșani, în timp ce poliţiştii continuă cercetările, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns