O nouă acțiune de informare pentru bicicliști, derulară de VpB

vpb 4

În cadrul proiectului „Pedalează informat, pedalează educat”, derulat de organizația Verde pentru Biciclete (VpB), a avut loc, joi, o nouă întâlnire, în cadrul căreia cei interesați au putut afla tot cei au nevoie pentru a merge cu bicicleta prin Timișoara.

Întâlnirile de acest fel se desfășoară lunar și au început în decembrie 2017, cuprinzând modul de alegere a bicicletei, noțiuni de legislație, întreținerea bicicletei și bunele maniere în trafic.

„Siguranța voastră este prioritară pentru noi, acesta fiind motivul pentru care, de peste un an, organizăm lunar cursul de educație rutieră pentru bicicliști – Pedalează Informat, Pedalează Educat.  Ne dorim să vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie pentru a face față realității autohtone așa cum este ea resimțită de pe bicicletă”, au explicat organizatorii evenimentului.

În prima parte, Radu Mihai Jakab a enumerat cele mai recente modificări care vizează bicicliștii aduse legislației rutiere, un cod al bunelor maniere în trafic, cum să ne întreținem corect bicicleta și care sunt regulile nescrise din traficul local.

Cea de-a doua parte a fost dedicată proiecției documentarului „Why We Cycle”, care a încercat să dezvăluie efectele ascunse sau nu ale mersului pe bicicletă asupra omului ca individ, asupra societății, dar și asupra dezvoltării orașelor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *