O vilă ridicată ilegal a fost demolată cu excavatorul

Primăria a demolat vineri cu excavatorul o vilă ridicată ilegal de un orădean în Calea Clujului 256. Imobilul a fost dezafectat după ce proprietarul nu a reuşit să obţină autorizaţia de construire pentru intrarea în legalitate, măsură dispusă printr-o sentinţă judecătorească încă din anul 2013.

„Având în vedere că în acest caz nu s-a obţinut autorizaţia de construire pentru intrare în legalitate în termenul impus de instanţele de judecată, s-a dispus desfiinţarea lucrărilor sancţionate, prin intermediul executorului judecătoresc şi sprijinul organelor de Poliţie”, se menţionează într-un comunicat al Primăriei.

Potrivit municipalităţii, cheltuielile ocazionate de demoarea construcţiei vor fi suportate de proprietarul acesteia.

Aceeaşi soartă o vor avea şi alte clădiri construite nelegal în oraş.

„Primăria municipiului Oradea are în vedere desfiinţarea în viitor şi a altor construcţii edificate nelegal aflate pe raza sa administrativ-teritorială şi atrage atenţia cetăţenilor asupra necesităţii respectării legii”, au mai transmis reprezentanţii municipalităţii.

Sursa: ebihoreanul.ro

Foto: Primaria Oradea


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “O vilă ridicată ilegal a fost demolată cu excavatorul

 1. Așa se face ordine, nu cu vorba bună ! Să vezi dacă va mai avea vreunul curajul să se joace cu focul de acum ! Să-i trimită cineva articolul și lui Robu pe Facebook, că altceva nu cred să citească, că poate învață ceva !

 2. Intrebarea este : de ce nu s-a reusit intrarea in legalitate ? Din pacate primim articole fara cap si fara coada. Ca s-a construit fara autorizatie de construire am inteles. Esential in articol este sa vedem de ce s-a ajuns la demolare, din moment ce s-a contestat in instanta PV de contraventie. Daca vinovatul si-ar fi recunoscut vina si facea dovada ca are un CU nou pentru intrarea in legalitate, nu s-ar fi ajuns aici.
  Hei, reporteru` ai auzit ?

 3. Erau rromi de asta nu aveau autorizatie lor nu le trebuei nu le e frica de autoritati 😂😂😂😂daca va uitati atenti vila aia avea turnulețe 😎😎💪😉

 4. In loc sa va mandriti ca lumea construieste voi demolati cacatilor !!!
  Mai bine sa fie dărâmături care sta sa pice la oameni in cap a ??
  Dumnezei mami voastre si cine va pus la putere …
  Bai fratilor , numai si numai dezamagiri cand vine vorba de romania …
  Ceva bun o sa auzim vreodata oare sau se duce totul asa incetul cu incetul ?
  Am ajuns sa urasc tara in care m-am nascut datorita statului de doi lei !!!

Lasă un răspuns