O timișeancă și-a realizat un buletin fals pentru a ajunge în Serbia. Vezi ce a determinat-o să facă acest gest

politia frontiera 1

În Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieșire din ţară, o femeie, cetăţean român, în vârstă de 51 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Timiş, care s-a legitimat cu o carte de identitate românească.

CITEȘTE ȘI: Arma cu care s-a împușcat preotul de la Hășmaș provine din arsenalul consulului Italiei în Arad, Roberto Sperandio

La controlul specific, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul de identitate prezentat la control nu îndeplineşte condiţiile de formă şi de fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Faţă de cele constatate, femeia a declarat că și-a pierdut documentul original şi, în loc să se adreseze autorităţilor pentru eliberarea unui alt document, şi-a plastifiat o copie a acestuia, întrucât dorea să ajungă în Serbia.

În cauză, poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei femeii şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals și fals material în înscrisuri oficiale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *