Arma cu care s-a împușcat preotul de la Hășmaș provine din arsenalul consulului Italiei în Arad, Roberto Sperandio

preot impuscat

Procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ineu și polițiștii din aceeași localitate cercetează în continuare moartea preotului Pele Cucu, de la Parohia Hășmaș. Noi amănunte dau cazului o turnură aparte.

Așa cum ați putut afla încă din titlu, arma cu care s-a împușcat preotul este una care provine din arsenalul consulului onorific al Italiei la Arad, Roberto Sperandio.

Acestuia, în urmă cu zece luni i-a fost „spartă” casa.

CITEȘTE ȘI: Imagini teribile: Casă în flăcări! De la ce a pornit incendiul

Hoții i-au furat arme, bijuterii, ceasuri, bani și un Kalașnikov de panoplie.

Ulterior, probabil că hoții au reușit să se descotorosească rapid de tot ceea ce au furat și, astfel, una dintre armele sustrase din casa consulului italian a fost mai mult ca sigur vândută. Sau, poate, cine știe?, oferită cadou.

Din informațiile pe care le deținem, această armă a ajuns la preot via unul sau mai mulți cetățeni din zona Agrișu Mare-Arăneag-Drauț.

Un al doilea amănunt care șochează este acela că preotul Cucu nu avea permis de port port armă.

În momentul în care a fost găsit mort pe scaun, la pescăria dintre Tăgădău și Comănești, preotul avea arma respectivă lângă el și avea urme pe mână care dovedesc ca el a acționat.

Vă dați seama că anchetatorii doresc să îl găsească pe cel de la care provine arma respectivă, mai ales că e vorba de o încălcare a legii. Și, din câte am reușit să aflăm, există chiar și un cerc restrâns de suspecți.

Într-un fel am putea spune că în acest moment anchetatorii au o problemă mai mare să afle modul exact în care arma a ajuns la preot, decât cauza morții, aproape sigur accidentală.

Referitor la discuțiile conform căreia preotul s-ar fi împușcat intenționat, informație nu se verifică.

Cei care susțin ca în arma de vânătoare se afla doar un singur cartuș și, în concluzie, că preotul și-ar fi băgat intenționat unul singur pe teavă, nu știu că de fapt era o armă care se încărca la fiecare tragere.

Nu în ultimul rând, în ciuda zvonurilor de tip „gura lumii slobodă”, care dădeau ca sigure niște neînțelegeri între preot și soția sa, nici vorbă de așa ceva.

Chiar în seara de dinaintea morții, preotul Cucu îi trimitea soției un mesaj prin care îi spunea acesteia că o iubește, scrie specialarad.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *