O tânără a vrut să se sinucidă! Supărată că a fost salvată, a spart o maşină şi a încercat să distrugă aparatura de pe ambulanţă

ambulanta4

O tânără de 30 de ani a vrut să se sinucidă, sâmbătă seara. Aceasta s-a aruncat într-un lac, pentru a-și pune capăt zilelor, dar a fost salvată de către un bărbat care se afla la pescuit. Acesta a scos-o din apă cu ajutorul unei bărci.

Odată scoasă la mal din Lacul Ghioroc, judeţul Arad, femeia a izbucnit într-o criză de nervi și a început să arunce cu pietre după bărbatul care tocmai îi salvase viața. Aruncând cu pietre, tânăra a spart și parbrizul unui microbuz parcat în zona în care aceasta fusese scoasă la mal.

Salvatorul femeii a sunat imediat la 112, iar Poliția comunei Ghioroc a preluat-o pe femeie în doar câteva minute. La Postul de Poliție din Ghioroc a fost solicitată și intervenția unei ambulanțe. Pentru că tânăra nu putea fi stăpânită și nu se putea discuta cu aceasta, echipajul Serviciului de Ambulanță a transportat-o pe aceasta la secția Psihiatrie a Spitalului Județean Arad, unde a rămas internată pentru a i se face mai multe investigații. Pe tot parcursul drumului, medicii s-au chinuit să o mențină calmă pe femeie, care trăgea de toate cablurile și toate aparatele medicale din ambulanță.

Sursa: specialarad.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “O tânără a vrut să se sinucidă! Supărată că a fost salvată, a spart o maşină şi a încercat să distrugă aparatura de pe ambulanţă

  1. „Pe tot parcursul drumului, medicii s-au chinuit să o mențină calmă pe femeie, care trăgea de toate cablurile și toate aparatele medicale din ambulanță” – exprimare de coltul blocului la scuipat de seminte. Poate incercati una mai … jurnalistica cum ar fi: ” in drum spre spital, personalul de pe ambulanta ( greu de crezut ca se afla acolo o echipa de medici) a incercat ( de chinuit va chinuiti voi la toaleta dupa mai multe zile de constipatie) sa o calmeze pe femeia care a reactionat agresiv incercand sa distruga aparatura de pe ambulanta ( chiar nu e necesara mentionarea in amanunt a tuturor cablurilor – probabil tuburi de perfuzie- si a tuturor aparaturilor medicale – cate or fi fost ele, aparaturile? – de dragul de a creea naiv o poveste cu iz de senzational. Prezentati fapte, scurt si obiectiv, nu povestiti filmul vazut cu o seara inainte si faceti parada de cuvinte fara valoare jurnalistica si care aduc asa a persoana fara pregatire si usoara prostie.

      1. Denis, imi pare rau sa-ti comunic ca habar n-ai, nici de gramatica si nici de maniere. Ar fi mai bine sa renunti la postari, pe viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *