O tânără a vrut să se sinucidă! Supărată că a fost salvată, a spart o maşină şi a încercat să distrugă aparatura de pe ambulanţă

ambulanta4

O tânără de 30 de ani a vrut să se sinucidă, sâmbătă seara. Aceasta s-a aruncat într-un lac, pentru a-și pune capăt zilelor, dar a fost salvată de către un bărbat care se afla la pescuit. Acesta a scos-o din apă cu ajutorul unei bărci.

Odată scoasă la mal din Lacul Ghioroc, judeţul Arad, femeia a izbucnit într-o criză de nervi și a început să arunce cu pietre după bărbatul care tocmai îi salvase viața. Aruncând cu pietre, tânăra a spart și parbrizul unui microbuz parcat în zona în care aceasta fusese scoasă la mal.

Salvatorul femeii a sunat imediat la 112, iar Poliția comunei Ghioroc a preluat-o pe femeie în doar câteva minute. La Postul de Poliție din Ghioroc a fost solicitată și intervenția unei ambulanțe. Pentru că tânăra nu putea fi stăpânită și nu se putea discuta cu aceasta, echipajul Serviciului de Ambulanță a transportat-o pe aceasta la secția Psihiatrie a Spitalului Județean Arad, unde a rămas internată pentru a i se face mai multe investigații. Pe tot parcursul drumului, medicii s-au chinuit să o mențină calmă pe femeie, care trăgea de toate cablurile și toate aparatele medicale din ambulanță.

Sursa: specialarad.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “O tânără a vrut să se sinucidă! Supărată că a fost salvată, a spart o maşină şi a încercat să distrugă aparatura de pe ambulanţă

  1. „Pe tot parcursul drumului, medicii s-au chinuit să o mențină calmă pe femeie, care trăgea de toate cablurile și toate aparatele medicale din ambulanță” – exprimare de coltul blocului la scuipat de seminte. Poate incercati una mai … jurnalistica cum ar fi: ” in drum spre spital, personalul de pe ambulanta ( greu de crezut ca se afla acolo o echipa de medici) a incercat ( de chinuit va chinuiti voi la toaleta dupa mai multe zile de constipatie) sa o calmeze pe femeia care a reactionat agresiv incercand sa distruga aparatura de pe ambulanta ( chiar nu e necesara mentionarea in amanunt a tuturor cablurilor – probabil tuburi de perfuzie- si a tuturor aparaturilor medicale – cate or fi fost ele, aparaturile? – de dragul de a creea naiv o poveste cu iz de senzational. Prezentati fapte, scurt si obiectiv, nu povestiti filmul vazut cu o seara inainte si faceti parada de cuvinte fara valoare jurnalistica si care aduc asa a persoana fara pregatire si usoara prostie.

      1. Denis, imi pare rau sa-ti comunic ca habar n-ai, nici de gramatica si nici de maniere. Ar fi mai bine sa renunti la postari, pe viitor.

Lasă un răspuns