O tânără somaleză, găsită în stare de inconștiență, a fost salvată de poliţiştii de frontieră din Sânnicolau Mare

O tânără somaleză, care a trecut ilegal granița, a fost găsită în stare de inconștiență de poliţiştii de frontieră din Sânnicolau Mare

O tânără de 18 ani din Somalia, care a trecut ilegal granița, a fost găsită în stare de inconștiență de polițiști la aproximativ 100 de metri de frontiera cu Serbia.

Polițiștii de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare au descoperit joi, la aproximativ 100 de metri de frontiera cu Serbia, pe direcţia localităţii Dudeştii Vechi, o persoană de origine afro-asiatică aflată în stare de inconștienţă.

Imediat, poliţiştii de frontieră – care au găsit-o când încă nu era prea târziu… – i-au acordat primul ajutor, fiind solicitat, prin 112, un echipaj medical care s-a deplasat la fața locului.

Tânăra, aflată în stare avansată de oboseală şi hipotermie, a fost transportată la Spitalul Orășenesc Sânnicolau Mare, iar la câteva ore starea de sănătate a acesteia a fost stabilizată, fiind externată.

Ulterior, ea a fost dusă la sediul poliției, unde s-a stabilit că este cetăţean din Somalia, în vârstă de 18 ani. Aceasta a declarat că a mers pe jos câteva ore din Serbia în România cu scopul de a trece ilegal frontiera pentru a ajunge ulterior în Germania.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *