Îndrăgita solistă Desanca Lalici a ajuns la spital în stare gravă, după un accident de circulație

O îndrăgită solistă de muziă populară din Banat a ajuns la spital în stare gravă, după un accident de circulație

Desanca Lalici, îndrăgita solistă de muzică populară sârbească, a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj care i-a îngrijorat pe prieteni și admiratori.

„Fractură sternală! Cât de corect și drept să fii, nedreptatea este mai puternică. Să conduci corect și prudent și să fii secerat de oameni inconștienți și incompetenți care conduc probabil fără permis și intră în tine. Sunt accidentată la Urgențe, la Spitalul Județean. Mulţumesc medicilor și Poliției pentru promptitudine. Vă iubește a voastră Desanca!”

După postare, cunoscuta solistă a primit sute de mesaje de încurajare. Prietenii și admiratorii o compătimesc pentru cele întâmplate și îi urează însănătoșire grabnică.

Potrivit primelor informaţii, accidentul s-a produs în localitatea Chişoda (comuna Giroc), din cauza unei şoferiţe care nu a acordat prioritate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Îndrăgita solistă Desanca Lalici a ajuns la spital în stare gravă, după un accident de circulație

  1. Sanatate multa.Din pacate aveti dreptate,poti sa fi foarte responsabil in trafic insa drumurile sunt pline de soferi inconstienti si cu tupeu.Dar pentru aceste urmari trebuie sa multumim Politiei Rutiere prin lipsa ei de pe strazi.In toate tarile civilizate acestia sunt prezenti in trafic,pe cand la noi doar cand au tot felul de actiuni,au nevoie de incasari si reclama…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *