O tânără din România, voluntar pentru vaccinarea anti-COVID! Cum se simte după ce i-a fost administrat serul: „Am avut o ușoară durere de cap…”

vaccin 12

Silvia Câmpeanu s-a oferit voluntar pentru vaccinarea împotriva coronavirus, după ce și-a pierdut tatăl care s-a infectat cu COVID-19.

Tânăra a spus la Antena3 că a primit un val de reacții negative după gestul său.

Aceasta mărturisește că unii au acuzat-o că a primit bani, iar alții s-au bucurat că tatăl ei a murit. Silvia spune că nu are niciun fel de beneficiu material și are și documente care atestă acest lucru.

”Singurele cheltuieli care s-ar deconta ar fi cele rezonabile de transport, dar eu venind de undeva de la 10 kilometri e absolut absurd să solicit orice beneficiu material”, a declarat Silvia Câmpeanu, miercuri seară, la Antena 3.

CITEŞTE ŞI: Aflată în izolare la domiciliu, o timişoreancă a cerut sprijinul polițiștilor locali care i-au procurat medicamentele necesare

”Mă simt bine, merg, mănânc, dorm. Am absolut toate activitățile pe care le aveam și înainte, atât eu cât și soțul meu pentru că și el este voluntar”.

”M-am simțit absolut normal. Am avut o ușoară durere de cap care a venit la un moment dat și a dispărut fără niciun fel de medicație. Din câte am înțeles, din voluntarii văzuți la acea clinică de studiu, și erau aproape 1000 de voluntari, nimeni nu a avut efecte adverse”, a mai spus Silvia Câmpeanu la ”Sinteza zilei cu Mihai Gâdea”.

 

stiripesurse


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns