O tânără de 22 de ani s-a stins! În februarie intrase cu maşina într-un copac şi a fost rănită grav. Apoi şi-a revenit miraculos la Spitalul Judeţean din Timişoara, dar…

E jale mare la Cladova, după ce în luni dimineață Florina Risti s-a stins din viață la doar 22 de ani. Drama ei a început la data de 18 februarie, atunci când aflată la volanul mașinii sale s-a izbit de un copac.

Accidentul s-a petrecut în oraşul Lipova, într-o curbă, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum acoperit cu mâzgă, au stabilit poliţiştii care au anchetat cazul. Internată la Spitalul Județean din Timișoara, medicii erau rezervați asupra șanselor ei de supraviețuire, scrie specialarad.ro.

Familia Florinei era devastată, la fel și rudele sau prietenii ei, dar și toți cei conectați la informațiile care veneau dinspre Timișoara. Frumoasă, tânără și cunoscută în comunitatea ei, Florina părea că și-a revenit după rănile provocate în urma accidentului și în luna martie s-a întors acasă.

Era fericire în familia ei, Florina trăia. O fericire care a durat doar câteva luni. Duminică, Florinei i s-a făcut rău și a fost transportată la Spitalul Clinic Județean din Arad. S-a stins în zorii acestei zile…

Text şi foto: specialarad.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns