O surpriză frumoasă pe scena de culturism

Florin Teodorescu 1

CS Florin Teodorescu a fost reprezentat de o sportivă la „Trofeul Krypta”, competiţie de culturism şi fitness ce s-a desfăşurat sâmbătă la Gyor.

Loredana Flueraş a fost însoţită de Florin Teodorescu la concursul din Ungaria şi s-a prezentat într-o formă bună.

Cunoscutul promotor timişorean i-a făcut o surpriză lui Mihaly Lakatos, organizatorul întrecerii din ţara vecină.

Acesta din urmă a împlinit vârsta de 60 de ani şi a fost premiat pe scenă de oaspetele său din oraşul de pe Bega, primind o plachetă personalizată.

„A fost o competiţie tradiţională a celui mai mare promotor din Ungaria. A fost şi ziua lui Mihaly Lakatos, a împlinit 60 de ani. Pe scenă au fost multe fete, acolo ele predomină aceste concursuri. În Ungaria, 80 la sută dintre toţi concurenţii sunt fete. Cunosc cazuri în care bărbatul îşi susţine financiar soţia pentru ca aceasta să poată concura. Mi-aş dori să vină la Timişoara toate sportivele pe care le-am văzut la competiţia din Ungaria. A fost prezentă şi Judit Palecian, multiplă campioană mondială, care a făcut o demonstraţie. A fost o sărbătoare a muşchilor şi a frumuseţii. Ungurii sunt cei mai buni din Europa, iar noi trebuie să-i copiem. În ceea ce ne priveşte, ne-am prezentat la toate competiţiile posibile din sezonul de primăvară, acum este o pauză, iar în luna septembrie vom relua competiţiile. Urmează ediţia cu numărul 30 a concursului pe care îl organizez în fiecare an la Timişoara, iar autorităţile locale nu se implică. Nu ştiu cum mă voi descurca, dar cu siguranţă o voi scoate cumva la capăt. Ar trebui să existe mai mult interes!”, ne-a declarat Florin Teodorescu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns